Споразумение за сътрудничество между MDV и УНСС

МДВ Профешънал Едюкейшън ЕООД (MDV) и УНСС сключиха споразумение да си оказват съдействие при подготовката на висококвалифицирани специалисти в областта на счетоводството, финансите, финансовия контрол, икономиката и управлението чрез повишаване на техните теоретични знания и развиване на практически умения. Това е записано в споразумението за сътрудничество между двете институции, подписано от ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и Доротея Воева, управител на MДВ. Continue reading

Students share their experience with MDV

“Огромни благодарности за отделеното Ви време! Вие сте страхотен екип. Изключително съм Ви благодарна за вашия професионализъм и отдаденост. Благодаря за всичко, което научих благодарение на Вас! Благодаря и за това, че ме подкрепяте и ми помагате да продължа напред и осъществя мечтите си! Вие оставихте един незабравим отпечатък, както в професионалното ми израстване, така и в моето сърце.”

Анелия Атанасова, участник в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education –

School of Finance and Accounting for Young Professionals, 2017

MDV students on their interactions with Lincoln Miles

Exclusive ACCA MasterClass – Ethics and professional skills module

13th of May 2018

with Lincoln Miles, BA HONS, FCCA, FCMI, FCIS

 

„I like the practice examples, the way theoretical issues are explained clearly and in details. The sense of humour of Lincoln and the very good contact with the audience.“

– Tsvetalina Stefanova, participant in 

EXCLUSIVE ACCA MASTERCLASS – ETHICS AND PROFESSIONAL SKILLS MODULE

Continue reading

Inspiring words from students on Richard Berkeley’s courses

Speak to Inspire! – Мастърклас Презентационни Умения за Напреднали
20 – 21 април 2018г.
С преподавател Ричард Бъркли
Впечатления на участници:

Бих искала да изразя благодарността си за възможността да присъствам на проведеното от Ричард обучение!

Двата дни, петък и събота, в които се проведе, минаха неусетно. Както подбраната информация, така и начинът, по който беше поднесена, бяха интересни и с много добра практическа насоченост.

Мисля, че получените знания са приложими и биха довели до надграждане и подобряване на ефективната работа на всеки един от присъстващите.

Бих препоръчала обученията на Ричард като възможност за получаване и надграждане на професионалните умения на всеки един член на екипа.”

Зорница Велкова, Продуктов мениджър – ексклузивни продукти – козметика,

Софарма Трейдинг АД

Continue reading

Вярвайте в себе си и не се задоволявайте просто с добри резултати – стремете се към най-добрите

Анелия Атанасова, участник с пети резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education – School of Finance and Accounting for Young Professionals, разказва как обучението ще повлияе на кариерното й развитие

По повод финала на второто издание на програмата на “Капитал” и MDV Professional Education за финанси и счетоводство School of Finance and Accounting for Young Professionals ви представяме петимата наградени участници с най-високи резултати. Те разказват пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния им път. Тази седмица ви срещаме с Анелия Атанасова, участник с пети най-висок резултат на изпитa, с който завършва програмата.

Continue reading

Заради Георги и Линкълн определено мога да кажа, че счетоводството не е скучна материя

Александра Атанасова, участник с четвърти резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education – School of Finance and Accounting for Young Professionals получи сертификат за представянето си от Емил Минев, Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe. От 2016 г. международната компания за електронни разплащания подкрепя програмата на MDV Professional Education и “Капитал” със стипендии и възможности за стаж за участниците в School of Finance and Accounting for Young Professionals.

Александра Атанасова разказва пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния й път.

Continue reading

Никога не спирай да търсиш, да учиш и да бъдеш любопитен

Радка Танкова, участник с трети резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education – School of Finance and Accounting for Young Professionals, разказва как обучението ще повлияе на кариерното й развитие.

По повод финала на второто издание на програмата на “Капитал” и MDV Professional Education за финанси и счетоводство School of Finance and Accounting for Young Professionals ви представяме петимата наградени участници с най-високи резултати. Те разказват пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния им път. Тази седмица ви срещаме с Радка Танкова, участник с трети най-висок резултат на изпитa, с който завършва програмата.  Continue reading

Учете много, учете повече, отколкото е необходимо

Стефан Стоянов, участникът с втори резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education – School of Finance and Accounting for Young Professionals, разказва как обучението ще повлияе на кариерното му развитие.

По повод финала на второто издание на програмата на “Капитал” и MDV Professional Education за финанси и счетоводство School of Finance and Accounting for Young Professionals ви представяме петимата наградени участници с най-високи резултати. Те разказват пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния им път. Тази седмица ви срещаме със Стефан Стоянов, участникът с втори резултат на изпитa, с който завършва програмата. Continue reading

Поставяйте си ясни цели и ги следвайте

Стойка Зеленгорова, участникът с най-висок финален резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education School of Finance and Accounting for Young Professionals, разказва как обучението ще повлияе на бъдещото й кариерно развитие.

По повод финала на второто издание на програмата на “Капитал” и MDV Professional Education за финанси и счетоводство School of Finance and Accounting for Young Professionals ви представяме петимата наградени участници с най-високи резултати. Те разказват пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния им път. Тази седмица ви срещаме със Стойка Зеленгорова, участничката с най-висок финален резултат на изходящия изпит, с който завършва програмата. Continue reading

Кръгла маса на тема „Сближаване на образованието с нуждите на пазара на труда“, Георги Кирилов, FCCA CF

Заедно с АССА Bulgaria, Romania, Moldova спонсорирахме Кръгла маса на тема „Сближаване на образованието с нуждите на пазара на труда“.

Събитието на 23 февруари беше организирано от Българската Чийвнинг асоциация, катедрите „Медии и обществени комуникации“ и „Международни отношения“ в УНСС, в сътрудничество с Британското посолство и Британския съвет – София.

По време на дискусионния панел “Бъдещето е тук: Как развиваме талантите, за да бъдат успешни в бързо променящите се изисквания на работната среда?” Georgi Kirilov FCCA, CF сподели добри практики от нашия опит с професионални квалификации по програмите на ACCA. Предлагаме ви да се запознаете с някои от акцентите в неговия коментар: Continue reading