Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Управление на бизнес проект MasterClass

October 9, 2019, 5:30 pm - 8:00 pm

|Recurring Event (See all)

One event on October 10, 2019 at 5:30pm

One event on October 22, 2019 at 5:30pm

One event on October 23, 2019 at 5:30pm

560BGN (VAT excl.)

В поредица от 4 практични работилници ще натрупате микс от знания, техники, инструменти и подход за успешно планиране и изпълнение на проекти, които могат да бъдат приложени веднага в работата ви.

Ще бъдете разделени на екипи и заедно ще работим върху истински проект по ваш избор. Ще научите как да контролирате спазването на крайните срокове, да разпределяте отговорности, да управлявате разходите и риска, да гарантирате постигане на целите.

В отговор на нуждите на динамичните професионалисти, изготвихме серия от интензивни уъркшопи след работно време. Използваме актуални темплейти и материли на английски език, а преподаваме на български, за да предложим най-ефективния микс от необходимата терминология.
Очакваме ви на 9 – 10 и 1-2 октомври 2019 от 17:30 до 20:00 в учебните ни зали на ул. Шейново 7, София.

Цена за един участник: 560 лв без ДДС
Допълнителни отстъпки за групи от 3 и повече участници

Вашият преподавател:

Валентина Станчева, MBA, MRICS

Валентина Станчева, MBA, MRICS

Валентина е Chartered Surveyor (Member of Royal Institution of Chartered Surveyors), старша степен в Management Consultancy. Тя притежава степен Professional MBA от Виенски Икономически Университет (WU) и множество сертификации от международни обучения по банково управление, счетоводство и финансов мениджмънт.

Валентина има над 15 години опит в създаването и управлението на проекти. В работата си е имала възможността да управлява всички проектни фази в редица разнообразни индустрии – производство, търговия, бързооборотни стоки, консултиране и недвижими имоти.

Развивала е кариерата си в няколко водещи международни компании и финансови институции („Каменица“ АД, INNIMMO, Българо – Американска Кредитна Банка и Българо – Американски Инвестиционен Фонд, Alpha Bank § Real Estate, ДСК Родина), където структурира и реализира ключови и сложни транзакции, прилагайки за първи път международни практики на местния пазар

Форма за регистрация
Моля, селектирайте темите на обучение, които искате да посетите:
Ако е приложима отстъпка с промо код, моля въведете вашия код
Моля отбележете данни на компания/ физическо лице:

Organizer

MDV Training
Email:
sales@mdvtraining.bg

Other

description
По време на обучението се насърчават дискусиите в залата и задаването на въпроси. Разглеждаме templates (готови примери и бланки за най-ефективно оформяне и управление на проекти). Във всички основни под-теми се разискват и подходящи илюстративни казуси с реални примери от бизнес практиката на разнообразни индустрии. Възможно е да зададете и предварително по мейл въпросите си или да посочите допълващи теми, които бихте искали да засегнем в този контекст, да съгласуваме разширяване или стесняване на фокуса според профила на оформилата се група участници.

Venue

MDV Office
7 Sheynovo Str
Sofia, Sofia 1504 Bulgaria
+ Google Map
Phone:
+359 887 492 126
Website:
www.mdvtraining.bg