С официална церемония завършиха двете специални програми на MDV по финанси и счетоводство за млади професионалисти

Седмицата започна вълнуващо в офиса на MDV. На 11 февруари 2019 (понеделник) се състоя обединена церемония по завършване на третия випуск на Училище по Финанси и счетоводство за млади професионалисти и на второто издание на специализираната програма за Национална финансово-стопанска гимназия.

По време на събитието всички участници получиха сертификати за преминатите модули  и бяха поздравени за старанието, постоянството и ентусиазма да учат и да се развиват с вдъхновяващи думи от официалните гости на церемонията. Сред тях бяха Златина Михайлова – преподавател в лидерските програми на MDV и опитен HR професионалист и доц. д-р Мария Маркова – преподавател в Университет за национално и световно стопанство. Като представители на бизнес партньорите на MDV присъстваха Емил Минев – Senior Learning and Development Consultant, Programme Manager в Paysafe (компанията е и основен спонсориращ работодател на програмата), Десислава Митева – директор на Българо-британската бизнес асоциация (BBBA) и Елена Йорданова, Communications and Trade Manager в BBBA. Continue reading

Cargill България и МДВ Профешънал Едюкейшън дариха учебни материали на УНСС

МДВ Профешънъл Едюкейшън ЕООД, компания за професионални бизнес обучения с подкрепата на Cargill България, двукратен носител на наградата за Най-добър Център за споделени услуги на Българската Аутсорсинг Асоциация (БАА) през 2017 и 2018 г., дариха на университетска библиотека на УНСС близо 100 броя учебни материали на английски език за над 40 професионални заглавия, което ще позволи усъвършенстването на бизнес езиковите умения и техническите познания на студентите от УНСС.
Учебните материали, подготвени от професионалисти с практически опит в сферата на бизнеса, които създават изпитни въпроси за някои от най-големите счетоводни квалификации в света, ще бъдат в помощ на студентите при подготовката им за получаване на сертификат на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA). Continue reading

Вярвам, че всичко е в нашите ръце

Йоанна Новоселска, участник в School of Finance and Accounting for Young Professionals през 2017 г. 

Предстои третото издание на Училище по финанси и счетоводство за млади професионалисти. Курсовете целят да повишат качеството и ефективността на работа на финансовите отдели, като акцентират на практическата подготовка за всекидневните им казуси и задачи. Работодатели като Paysafe, Coca Cola Hellenic BSO, Асарел Медет и EY вече се убедиха в полезността на курсовете и подкрепиха формата.

Ето какво сподели за курса Йоанна Новоселска:

Continue reading

Не се примирявaйте със ситуацията, ако тя не ви удовлетворява

Йоана Тарльовска, участник спечелил стипендия за School of Finance and Accounting for Young Professionals през 2017 г. 

Предстои третото издание на Училище по финанси и счетоводство за млади професионалисти. Курсовете целят да повишат качеството и ефективността на работа на финансовите отдели, като акцентират на практическата подготовка за всекидневните им казуси и задачи. Работодатели като Paysafe, Coca Cola Hellenic BSO, Асарел Медет и EY вече се убедиха в полезността на курсовете и подкрепиха формата.

Ето какво сподели преди курса Йоана Тарльовска, спечелила стипендия за миналото издание:

Continue reading

За да си конкурентоспособен на пазара на труда, е необходимо да можеш да възприемаш и разпознаваш и новите възможности пред теб

Стелияна Златева, участник спечелил стипендия за School of Finance and Accounting for Young Professionals през 2017 г.

Предстои третото издание на Училище по финанси и счетоводство за млади професионалисти. Курсовете целят да повишат качеството и ефективността на работа на финансовите отдели, като акцентират на практическата подготовка за всекидневните им казуси и задачи. Работодатели като Paysafe, Coca Cola Hellenic BSO, Асарел Медет и EY вече се убедиха в полезността на курсовете и подкрепиха формата.

Ето какво сподели Стелияна Златева, спечелила стипендия за миналото издание:

Continue reading

Споразумение за сътрудничество между MDV и УНСС

МДВ Профешънал Едюкейшън ЕООД (MDV) и УНСС сключиха споразумение да си оказват съдействие при подготовката на висококвалифицирани специалисти в областта на счетоводството, финансите, финансовия контрол, икономиката и управлението чрез повишаване на техните теоретични знания и развиване на практически умения. Това е записано в споразумението за сътрудничество между двете институции, подписано от ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и Доротея Воева, управител на MДВ. Continue reading

Students share their experience with MDV

“Огромни благодарности за отделеното Ви време! Вие сте страхотен екип. Изключително съм Ви благодарна за вашия професионализъм и отдаденост. Благодаря за всичко, което научих благодарение на Вас! Благодаря и за това, че ме подкрепяте и ми помагате да продължа напред и осъществя мечтите си! Вие оставихте един незабравим отпечатък, както в професионалното ми израстване, така и в моето сърце.”

Анелия Атанасова, участник в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education –

School of Finance and Accounting for Young Professionals, 2017

MDV students on their interactions with Lincoln Miles, BA HONS, FCCA, FCMI, FCIS

Exclusive ACCA MasterClass – Ethics and professional skills module

13th of May 2018

with Lincoln Miles, BA HONS, FCCA, FCMI, FCIS

 

„I like the practice examples, the way theoretical issues are explained clearly and in details. The sense of humour of Lincoln and the very good contact with the audience.“

– Tsvetalina Stefanova, participant in 

EXCLUSIVE ACCA MASTERCLASS – ETHICS AND PROFESSIONAL SKILLS MODULE

Continue reading

Inspiring words from students on Richard Berkeley’s courses

Speak to Inspire! – Мастърклас Презентационни Умения за Напреднали
20 – 21 април 2018г.
С преподавател Ричард Бъркли
Впечатления на участници:

Бих искала да изразя благодарността си за възможността да присъствам на проведеното от Ричард обучение!

Двата дни, петък и събота, в които се проведе, минаха неусетно. Както подбраната информация, така и начинът, по който беше поднесена, бяха интересни и с много добра практическа насоченост.

Мисля, че получените знания са приложими и биха довели до надграждане и подобряване на ефективната работа на всеки един от присъстващите.

Бих препоръчала обученията на Ричард като възможност за получаване и надграждане на професионалните умения на всеки един член на екипа.”

Зорница Велкова, Продуктов мениджър – ексклузивни продукти – козметика,

Софарма Трейдинг АД

Continue reading

Вярвайте в себе си и не се задоволявайте просто с добри резултати – стремете се към най-добрите

Анелия Атанасова, участник с пети резултат в програмата на “Капитал” и MDV Professional Education – School of Finance and Accounting for Young Professionals, разказва как обучението ще повлияе на кариерното й развитие

По повод финала на второто издание на програмата на “Капитал” и MDV Professional Education за финанси и счетоводство School of Finance and Accounting for Young Professionals ви представяме петимата наградени участници с най-високи резултати. Те разказват пред “Кариери” за своите впечатления от обучението и как то ще се отрази на кариерния им път. Тази седмица ви срещаме с Анелия Атанасова, участник с пети най-висок резултат на изпитa, с който завършва програмата.

Continue reading